Your search results

Kako da rentabilno prodate Vašu nekretninu?

Prodaja i kupovina nekretnina se u početku može činiti jednostavnije nego što to zaista jeste. Prodaja nekretnine otvara iznova nova pitanja da biste na kraju imali osjećaj da samo stojite pred jednim velikim upitnikom. Koliko vrijedi moja nekretnina? Da li da stavim veću početnu cijenu? Da li je sada pravo vrijeme za prodaju? Na sva ova pitanja postoji samo jedan odgovor: mika nekretnine. Mi smo tu kako bi sve besprijekorno funkcionisalo. Kod nas ćete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja, bilo da je riječ o stanovima, kućama ili poslovnim prostorima. Naša najveća prednost su nasi klijenti. Ukoliko pokušavate privatno prodati Vaš prostor, trebate razmotriti odnosno znati da li grad ima neke dugoročne planove u blizini Vaše nekretnine. Da li ona vrijedi više nego sto mozda mislite? O tome ne trebate MISLITI, to trebate ZNATI. Ukoliko prodajete Vašu nekretninu privatno kako biste minimalizirali troškove, razmislite o jednome – KOLIKO ULOŽITE TOLIKO ĆETE I DOBITI. Konstantno morate biti dostupni, što na duži vremenski period postaje veliki teret. Da i ne spominjemo prikupljanje i pripremu dokumenata neophodnih za prodaju.


Da li zaista znate pravu vrijednost Vaše nekretnine?

Najbitniji faktor za prodaju neke nekretnine jeste realna tržišna vrijednost. Koliko vrijedi Vaša kuća a koliko kuće u susjedstvu. Da, plaćate nas za stručnu procjenu vrijednosti Vaše nekretnine. Možda to neko drugi radi besplatno i bez ikakve obaveze, ali ni u prodavnici ništa nije besplatno, zar ne?


1. Korak: ispuniti formular

Ispunite formular online ili nas pozovite na broj telefona +387 33 835 152.


2. Korak: procjena trzisne vrijednosti i izrada prodajne strategije

U ovom koraku ćemo stvoriti jasnu sliku Vaše nekretnine, uzeti sve potrebne podatke uključujući položaj i opremljenost prostora i na osnovu dobivenih podataka i trenutne situacije na tržištu odrediti realnu prodajnu cijenu.


3.Korak: prezentacija

Sve dobivene rezultate ćemo Vam predstaviti u ugovorenom terminu kao i najbolju prodajnu strategiju za Vašu nekretninu (ova usluga podliježe dodatnom plaćanju, za detalje molimo pogledajte aktuelni cjenovnik).