click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Hotel Eshe

2.950 €
Baščaršija,
Dodaj u favorite
181

ESHE HOTEL

ESHE Sarajevo – boutique hotel – je izgrađen u oktobru 2015. godine i prostore se na površini od 229 m². Hotel se nalazi u Starom gradu, na Baščaršiji, dvije minute hoda od Sebilja.

Hotel ima devet potpuno opremljenih soba od kojih svaka ima vlastito kupatilo, recepciju, kuhinju, salu za doručak tj. garden cafe i vešeraj.  Svaka soba je brižljivo uređena i na svoj način unikatna, kombinujući moderne elemente sa daškom tradicionalnih i orijentalnih. Pored udobnih kreveta i elegantnog funkcionalnog namještaja, vlastitog kupatila, fena, radnog stola i ormara, svaka soba ima bežični internet i 42” LED televizor sa kablovskim kanalima. Besplatan bežični internet je dostupan u cijelom hotelu.

Garden cafe vam nudi uživanje i opuštanje uz novine ili knjigu dok najmlađim gostima nudi bezbijedan prostor za igru.

Hotel ima svoju kotlovnicu na plin kao i solarni sistem. Nove, visokokvalitetne instalacije su postavljene u oktobru 2015. godine. Objekat je 24h obezbijeđen sigurnosnim sistemom i video nadzorom.

Hotel ima već razrađen posao i oglašen je na svim značajnim stranicama za online rezervaciju. Na upit možete dobiti sve dodatne informacije o rezervacijama i svim troškovima hotela. Hotel trenutno prima rezervacije, spreman je za preuzimanje i direktan obrt. Postoji mogućnost proširenja za dodatnih 6 soba.

 

 

Address: Baščaršija
City:
Poštanski broj: 71000
Zemlja: Bosnia and Herzegowina
Nekretnina-ID: 50356
Price: 2.950 €
Površina nekretnine: 229 m2
Sobe: 9
Godina Izgradnje: 2015-10-01
Krov: Crijep
Edin Hardaus Direktor

Edin Hardauš

Direktor
+387 33 835 152
edin@mika.ba

Contact Me